Bobebaba.hu

Egyedi ajándékok-dekorációk kicsiknek és nagyoknak

Sziasztok,

Viski Erzsébet vagyok, azaz a Böbe 🙂 

Talán szereted tudni, ki van a termékek mögött, ki a megálmodója, gyártója, ezért is kattintottál erre a részre. No, akkor röviden. 

Az életem nagy részében a víz volt a közegem, mivel 9-től 26 éves koromig kajakozó voltam, ez volt a “munkám”. Jártam 2 Olimpián, és sok-sok Világ-, Európa bajnokságon, ezeken összességében 30 érmet szereztem-szereztünk. Rengeteg edzés, sok-sok utazás és kiváló eredmények. Szép korszak volt. 

2006-ban letettem a lapátot és egy rövid személyi edzői kitérő után átnyergeltem a grafika, dizájn, tervezés-szervezés világába, és azóta is ebben élem ki kreativitásomat,  a szórólapoktól a honlapokon át az óriásplakátig. 

Tavaly, 2017-ben egy napsütötte márciusi napon anya lettem, és ezzel én is beléptem a babacsecsebecsék-díszek világába azonban hamar rájöttem: ha egyedit szeretnék akkor az a legegyszerűbb ha nekifogok. És hát itt vagyok:) Nekifogtam, és amennyi időt csak hagy az én mini főnöknőm, azt az új álmom építésére szánom. 

Egyelőre digitális posztereket tudtok rendelni tőlem, de ígérem hamarosan szebbnél szebb termékekkel, ötletekkel, és egyedire szabható dekorációkkal rukkolok elő.